Tolleroddens Venner
Tolleroddens Venner ble stiftet i 1992. Venneforeningen har vært drivkraften for å få etablert stiftelsen Tollerodden i 1998. Stiftelsen har det formelle ansvar for restaureringen av Kirkestredet 9 på Tolleroden, et  av Larviks eldste trehus. Foreningen har gjennom flere år hatt » åpent hus » med forskjellige aktiviteter for å få synliggjort husets kulturhistoriske verdi.

 

Det er mange måter å støtte opp om det som skjer på Tollerodden. Vi i Tolleroddens Venner har ambisjoner om å være en aktiv venneforening hvor medlemmene kan være med på ulike aktiviteter ut fra egne ønsker og behov. Særlig trenger vi personer som kan trå til i forbindelse med arrangementer og dugnader på huset. Synes du dette virker interessant, og har lyst til å bidra til å øke aktiviteten rundt og kjennskap til Kirkestredet 9, må du ikke nøle med å ta kontakt. Unge som gamle er velkommen som medlemmer. Vi har et trivelig miljø som vi håper du vil trives i.

 

Ønsker du å bli medlem av Tolleroddens Venner og å bli med på dugnader eller arrangementer, ta kontakt med oss på epost@tollerodden .no. Vi trenger flere aktive medlemmer og ønsker alle hjertlig velkommen.

 

Du finner formålVedtekter og  styre ved å trykke  på de forskjellige ordene.