Velkommen til barokkhuset Tollerodden

Larvik Barokk 18. oktober 2024 – Klokken 18:30


Velkommen til barokkhuset Tollerodden bygd på slutten av 1600- tallet. Vi lager gjerne egne bord til deg og dine venner.

Billett: hikle@online.no

Vi kontakter deg umiddelbart!
Tlf: 90599069


Velkommen til et barokkinspirert måltid på Tollerodden – førstemann til mølla – alle rettigheter!

I år har Larvik Barokkfestival utfordret oss på 16 -1700-talls spiskammers fra Venezia. Barokkens Venezia var frisk og utadvendt. Man lærte å nyte den nye verdens gleder og skikker.

Når en studerer italiensk, historisk matlitteratur er det slående hvor synlige de barokke mat- og leveskikker fremdeles er i det moderne italienske kjøkken. Du får oppleve kokkene fra Dalhaug sammen med «Team Tollerodden» og mezzosopran Mari Askvik og luttenist Vegard Lund. Begge musikerne er internasjonalt kjent, med utgangspunkt i Norsk Musikkhøgskole og Norges Operahøgskole. Under middagen får gjestene bli kjent med noen av de aller mest kjente og kjære ariene fra det italienske barokkrepertoaret. På svulmende og overstrømmende vis blir kjærligheten, deklamert og erklært, etterlengta og forbanna. Det italienske uttrykket til komponister som Monteverdi, Caccini og Frescobaldi får møte norske folketoner som på sitt n

Fireretters meny kr 1100.-  Fra Venezias spiskammer med siderett: Eminente klassiske musikere som besøker alle stuer til hver enkelt rett!

Les mer om Larvik barokkfestival : www.larvikbarokk.no