Musikalsk Julemagi på Tollerodden, Desember 5.

Larvik Barokk og Tolleroddens Venner inviterer til  ”Musikalsk julemagi” på Tollerodden. I barokken var julen en viktig feiring, som i dag. Kom til Tolleroddens stuer og opplev julestemningen fra 1600-  og 1700 tallet. et serveres varm krydderdrikk og en smakebit av de ”7 slag” julekaker.

Paulus Barokk med sopranen Guro Hjemli gleder oss med Haydn Strykekvartett i C-dur op.20/2 og Mendelssohn Strykekvartett no 2 i a-moll op.13 – fremført på historiske instrumenter med tarmstrenger! I denne konserten beveger vi oss til et litt senere repertoar i Haydn og Mendelssohn, kombinert med noen av de nydeligste skandinaviske julesanger og folketoner. Her skapes julestemning langt inn i hjertet.


Medvirkende:

Guro Hjemli – Sopran
Laima Olsson – Fiolin
Susanne Schwarz – Fiolin
Andreas Torgersen – Bratsj
Mime Brinkmann – Cello


Dørene åpner kl.18.00. Konsert start kl.19.00 Inngang 200,-

Enkel juleknaskservering i billetten og muligheter for et glass vin og en øl.

Begrenset med plass. Reserver billetter på mail: post@larvikbarokk.no

VELKOMMEN!

Vellkommen til Musikalsk Julemagi på Tollerodden