Støtt de frivilliges arbeid med «folkets oase»

Med et levende kulturminne finner musikk, god mat og drikke sin plass i «loggboka » til Tollerodden! I Uka som kommer er det spekket av ettermiddags opplevelser på tunet!

Bare gode klær kreves i den norske sommeren, resten står Team-Tollerodden, huset og parken for.

Kommende onsdag fortsetter Marrys trio med vokalist Siv Anne, Guttulsrud, Nils Mathisen, Brynjulf Næss og Per Thorstensen. Svingende jassrytmer og folkekjære sanger setter stemningen på tunet!

«Halve Nielsen» deler gode musikkhistorier på fredag. Terje Svendsen, Rebecca Nøstrøed Isaksen, Fred Ove Halvorsen og Bjørn Jacobsen kommer med   instrumentene sine fra kl 15!

Lørdag er det Colin Archers Havnefestival, en god tradisjon gjentas i samarbeid med alle foreninger som bærer fram Larviks maritime historie, en viktig bit av vår identitet bla. med regatta på fjorden og markeringer i Skottebrygga og Tollerodden.!

Larviks stolthet RS14 Stavanger, et «møbel av et håndverk» med saftige seilhistorier kan nytes i båthallen som er åpen fra onsdag til siste uke av juli mellom kl  13-16! På lørdag 28. vil den kunne besøkes fra kl 12-17!

Bratsberg Amt Jassorkester følger opp i tradisjonens tro med søndagskonsert!

Lyst til å se resultatene av 20 års frivillig restaurerings innsats -så vandrer vi med guidet tur i huset.

Rike dekorer og historier om levd liv fra slutten av 1600- tallet kan studeres og diskuteres!